Page 8 - BCC - BAHAR 2022 SAYI 12
P. 8

Tadında Zamanında


                                  DESTEK KUVVETLER






          BCC  Catering  yaklaşık  4  yıldır  Gökil  firmasından  kırmızı  et  tedarik  ediyor.
          Firmanın şu anki yöneticilerinden Gökbörü Eşmekaya, BCC’yi “yüksek kalite
          standartlarına  sahip  ve  kurumsallıktan  taviz  vermeyen  bir  kuruluş”  olarak
          tanımlıyor. Eşmekaya ile, Gökil ve BCC Catering iş birliği ve kırmızı et tedariği
          sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar üzerine konuştuk.



                                                                  Bize  firmanız  hakkında  bilgi  verebilir
                                                                  misiniz?
                                                                  Firmamız   2000   yılında   Çetin   EŞMEKAYA
                                                                  tarafından  kurulmuştur.  Şirket  ismini  şu  anki
                                                                  yöneticileri  olan  Gökbörü  EŞMEKAYA  ve  İlteriş
                                                                  EŞMEKAYA’nın  isimlerinin  ilk  hecelerinden
                                                                  almıştır.  İlk  kuruluş  amacı  büyükbaş  hayvan
                                                                  yetiştiriciliği  olan  firmamız,  günümüzde  hem
                                                                  hayvan üretimini hem de yetiştirilen hayvanların
                                                                  işlenerek   tüketim   noktalarına   ulaşmasını
                                                                  sağlamaktadır.  Daha  önceleri  imalat  sektörüne
                                                                  kırmızı  et  tedariği  sağlanırken  günümüzde
                                                                  catering, horeca, market ve kasap gibi müşterilere
                                                                  de  hizmet  vermekteyiz.  Bunu  yapabilmek  için
                                                                  Ankara’da 2017 yılında AB standartlarında tüm gıda
                                                                  güvenliğini  içeren  HACCP  programına  entegre,
                                                                  2000 m2 kapalı alanda günlük 20 ton parçalama
                                                                  kapasitesine tesisimizi kurduk. Ayrıca 2019 yılında
                                                                  açmış  olduğumuz  perakende  mağazalarımız  ile
                                                                  son tüketiciye ulaşmamızda kolaylaştı.

                                                                  Firmanız bünyesinde kaç çalışan
          Gökil Gıda Şirket Müdürü Gökbörü EŞMEKAYA
                                                                  bulunuyor, kaç noktaya hizmet
                                                                  veriyorsunuz?

                                                                  Firmamızın bünyesinde toplam 63 kişi
                                                                  çalışmaktadır ve 1000’nin üzerinde noktaya
                                                                  hizmet veriyoruz.


                                                                  Et ürünlerinin üretiminden dağıtımına
                                                                  kadar geçen süreçte, soğuk zincirde
                                                                  oluşabilecek risk faktörlerini en
                                                                  aza indirmek için nelere dikkat
                                                                  ediyorsunuz, bu noktada ne tür
                                                                  sorunlarla karşılaşıyorsunuz?









               8
   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13