Page 8 - BCC - BAHAR 2022 SAYI 12
P. 8
Tadında Zamanında
DESTEK KUVVETLER
BCC Catering yaklaşık 4 yıldır Gökil firmasından kırmızı et tedarik ediyor.
Firmanın şu anki yöneticilerinden Gökbörü Eşmekaya, BCC’yi “yüksek kalite
standartlarına sahip ve kurumsallıktan taviz vermeyen bir kuruluş” olarak
tanımlıyor. Eşmekaya ile, Gökil ve BCC Catering iş birliği ve kırmızı et tedariği
sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar üzerine konuştuk.
Bize firmanız hakkında bilgi verebilir
misiniz?
Firmamız 2000 yılında Çetin EŞMEKAYA
tarafından kurulmuştur. Şirket ismini şu anki
yöneticileri olan Gökbörü EŞMEKAYA ve İlteriş
EŞMEKAYA’nın isimlerinin ilk hecelerinden
almıştır. İlk kuruluş amacı büyükbaş hayvan
yetiştiriciliği olan firmamız, günümüzde hem
hayvan üretimini hem de yetiştirilen hayvanların
işlenerek tüketim noktalarına ulaşmasını
sağlamaktadır. Daha önceleri imalat sektörüne
kırmızı et tedariği sağlanırken günümüzde
catering, horeca, market ve kasap gibi müşterilere
de hizmet vermekteyiz. Bunu yapabilmek için
Ankara’da 2017 yılında AB standartlarında tüm gıda
güvenliğini içeren HACCP programına entegre,
2000 m2 kapalı alanda günlük 20 ton parçalama
kapasitesine tesisimizi kurduk. Ayrıca 2019 yılında
açmış olduğumuz perakende mağazalarımız ile
son tüketiciye ulaşmamızda kolaylaştı.
Firmanız bünyesinde kaç çalışan
Gökil Gıda Şirket Müdürü Gökbörü EŞMEKAYA
bulunuyor, kaç noktaya hizmet
veriyorsunuz?
Firmamızın bünyesinde toplam 63 kişi
çalışmaktadır ve 1000’nin üzerinde noktaya
hizmet veriyoruz.
Et ürünlerinin üretiminden dağıtımına
kadar geçen süreçte, soğuk zincirde
oluşabilecek risk faktörlerini en
aza indirmek için nelere dikkat
ediyorsunuz, bu noktada ne tür
sorunlarla karşılaşıyorsunuz?
8