Page 5 - BCC - BAHAR 2022 SAYI 12
P. 5
Bahar 2022 Sayı 12 bcccatering.com.tr
A’DAN Z’YE
Bizim
Çocuklarımız
BCC Catering’de okullarda
verdiğimiz hizmete bakış
açımız;
BCC Catering olarak yaklaşık 30 yıldır toplu yemek
sektöründe yer almaktayız. Hizmet verdiğimiz okul-
lar, fabrikalar, şehir hastaneleri, maden tesisleri,
AVM’ler, kısacası yemek hizmetinin olduğu tüm
noktalarda BCC Catering olarak kuralları tanımlan-
mış, standartları belli ve gıda güvenliği ile müşteri
memnuniyetini ortak paydada buluşturan bir yapıya
sahibiz.
Bundan yaklaşık 30 yıl önce Prof. Dr. İhsan DOĞRA-
MACI, öğrencilerin yemek ihtiyacını karşılamak
üzere BCC Catering’i kurmuştur. O günden bugüne
şirketimiz yaklaşık 31 farklı şehirde, 6 merkezi mut-
fak, 130.000 kuver ve 2600 çalışanımızla büyük bir
organizasyon haline gelmiştir. Doğramacı Vakfı’nın BCC Catering Kurumsal Satış Yöneticisi Haluk İNEYLİ
bir üyesi olan şirketimiz 30 yıl önce kurulduğunda
sadece öğrenciler vardı ve hala aynı özenle Türkiye Okulların gereksinim duyduğu ikinci bir anketle teyit ediyoruz.
genelinde portföyümüzde yer alan yaklaşık 20 özel açılış organizasyonları, coffee Uzman diyetisyenlerimiz ile hem
okula uzun yıllardır hizmet vermenin de gururunu break, kokteyl, veli toplantısı hizmet verdiğimiz okullarda hem
yaşıyoruz. Okullarımızda çocuklara dengeli beslen- ikramları gibi içerisinde yemek tüm personellerimize, hem hiz-
irken severek yiyebilecekleri, aynı zamanda günlük adı geçen tüm hizmetleri eğitim- met verdiğimiz çocuklarımıza,
kalori gereksinimlerini karşılayacak şekilde yeme- li kadrolarımız ile karşılıyoruz. hem de annelerimize yılda en az
klerimizi sunuyoruz. Çölyak hastası veya alerjen 1 kez seminerler düzenliyoruz.
Uzman diyetisyenlerimiz tarafından hazırlanan okul çocuklarımız için toleranslarına Düzenlediğimiz
menümüzde amacımız anne kahvaltılarına/öğle bağlı olarak menüde yer alan seminerlerde ağımızın hastalığı
yemeklerine uygun olarak menüler hazırlamak ve tüm yemek çeşitlerini onların obezite, tuz tüketimi ve besin
sunmaktır. gereksinimine göre özel olarak grupları vs. gibi konuları ak-
Kahvaltı çocuklarımız için önemli bir öğün. Paketli üretiyoruz. tarıyoruz.
ürünlerden oluşan çeşit anlamında zengin, fakat Böylece bu grupta yer alan
tüketim anlamında zor bir kahvaltıdansa; iştahla çocuklarımızın da farklılık
tüketebilecekleri bir bardak ılık süt, omlet, peynir, yaşamamasını sağlıyoruz.
domates gibi sade bir menü hazırlıyoruz. Çocuk- Yemeklerimizde katkı malzemesi
larımıza hizmet eden garsonlarımızı mümkün kullanmıyoruz. Mutfaklarımızı
olduğunca anne olan kişilerden seçiyoruz ve çalışan- her zaman şeffaf bir şekilde, açık
larımızı çocuklara anne edasıyla yaklaşmaları için işletiyoruz.
yönlendiriyoruz. Kendimizi sıkı denetliyor ve
Hizmet verdiğimiz okullarda okul yönetimi ile standartlarımızı korumak için
görüşüp yemek kulüplerini organize ediyoruz. Bu çabalıyoruz. Bağımsız firma
kulübü seçen öğrencilere kolay yapılabilecek ürün- denetimlerini şeffaf bir şekilde
leri aşçıbaşımız eşliğinde yaptırıp, sonrasında da okul yönetimi ile paylaşıyoruz.
hep beraber afiyetle yiyecekleri bir etkinlik yaşatmış Anketler düzenleyip aksiyon-
oluyoruz. larımızı hızlı alıyoruz ve düzel-
tici faaliyetlerimiz sonucunu
5