Page 5 - BCC - BAHAR 2022 SAYI 12
P. 5

Bahar 2022 Sayı 12                                                                       bcccatering.com.tr


                                              A’DAN Z’YE








                             Bizim

                     Çocuklarımız








                BCC Catering’de okullarda
                 verdiğimiz hizmete bakış
                            açımız;



           BCC Catering olarak yaklaşık 30 yıldır toplu yemek
           sektöründe yer almaktayız. Hizmet verdiğimiz okul-
           lar, fabrikalar, şehir hastaneleri, maden tesisleri,
           AVM’ler, kısacası yemek hizmetinin olduğu tüm
           noktalarda BCC Catering olarak kuralları tanımlan-
           mış, standartları belli ve gıda güvenliği ile müşteri
           memnuniyetini ortak paydada buluşturan bir yapıya
           sahibiz.
           Bundan yaklaşık 30 yıl önce Prof. Dr. İhsan DOĞRA-
           MACI, öğrencilerin yemek ihtiyacını karşılamak
           üzere BCC Catering’i kurmuştur. O günden bugüne
           şirketimiz yaklaşık 31 farklı şehirde, 6 merkezi mut-
           fak, 130.000 kuver ve 2600 çalışanımızla büyük bir
           organizasyon haline gelmiştir. Doğramacı Vakfı’nın   BCC Catering Kurumsal Satış Yöneticisi Haluk İNEYLİ
           bir üyesi olan şirketimiz 30 yıl önce kurulduğunda
           sadece öğrenciler vardı ve hala aynı özenle Türkiye   Okulların gereksinim duyduğu   ikinci bir anketle teyit ediyoruz.
           genelinde portföyümüzde yer alan yaklaşık 20 özel   açılış organizasyonları, coffee   Uzman diyetisyenlerimiz ile hem
           okula uzun yıllardır hizmet vermenin de gururunu   break, kokteyl, veli toplantısı   hizmet verdiğimiz okullarda hem
           yaşıyoruz. Okullarımızda çocuklara dengeli beslen-  ikramları gibi içerisinde yemek   tüm personellerimize, hem hiz-
           irken severek yiyebilecekleri, aynı zamanda günlük   adı geçen tüm hizmetleri eğitim-  met verdiğimiz çocuklarımıza,
           kalori gereksinimlerini karşılayacak şekilde yeme-  li kadrolarımız ile karşılıyoruz.  hem de annelerimize yılda en az
           klerimizi sunuyoruz.                        Çölyak hastası veya alerjen   1 kez seminerler düzenliyoruz.
           Uzman diyetisyenlerimiz tarafından hazırlanan okul   çocuklarımız için toleranslarına   Düzenlediğimiz
           menümüzde amacımız anne kahvaltılarına/öğle   bağlı olarak menüde yer alan   seminerlerde ağımızın hastalığı
           yemeklerine uygun olarak menüler hazırlamak ve   tüm yemek çeşitlerini onların   obezite, tuz tüketimi ve  besin
           sunmaktır.                                  gereksinimine göre özel olarak   grupları vs. gibi konuları ak-
           Kahvaltı çocuklarımız için önemli bir öğün. Paketli   üretiyoruz.        tarıyoruz.
           ürünlerden oluşan çeşit anlamında zengin, fakat   Böylece bu grupta yer alan
           tüketim anlamında zor bir kahvaltıdansa; iştahla   çocuklarımızın da farklılık
           tüketebilecekleri bir bardak ılık süt, omlet, peynir,   yaşamamasını sağlıyoruz.
           domates gibi sade bir menü hazırlıyoruz. Çocuk-  Yemeklerimizde katkı malzemesi
           larımıza hizmet eden garsonlarımızı mümkün   kullanmıyoruz. Mutfaklarımızı
           olduğunca anne olan kişilerden seçiyoruz ve çalışan-  her zaman şeffaf bir şekilde, açık
           larımızı çocuklara anne edasıyla yaklaşmaları için   işletiyoruz.
           yönlendiriyoruz.                            Kendimizi sıkı denetliyor ve
           Hizmet verdiğimiz okullarda okul yönetimi ile   standartlarımızı korumak için
           görüşüp yemek kulüplerini organize ediyoruz. Bu   çabalıyoruz. Bağımsız firma
           kulübü seçen öğrencilere kolay yapılabilecek ürün-  denetimlerini şeffaf bir şekilde
           leri aşçıbaşımız eşliğinde yaptırıp, sonrasında da   okul yönetimi ile paylaşıyoruz.
           hep beraber afiyetle yiyecekleri bir etkinlik yaşatmış   Anketler düzenleyip aksiyon-
           oluyoruz.                                   larımızı hızlı alıyoruz ve düzel-
                                                       tici faaliyetlerimiz sonucunu




                                                                                                         5
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10