Page 4 - BCC - BAHAR 2022 SAYI 12
P. 4
Tadında Zamanında
Editör Yazısı
Merhaba,
Bu sayımızda BCC Catering
bünyesindeki organizasyon ve
etkinlikleri sizlerle buluşturacağız.
BCC Catering, iş birliği yaptığı
projelerde çalışan ve müşteri
memnuniyetini ön planda tutarak
verdiği hizmetin kalitesini sürekli
yükseltmek için var gücüyle çalışmaya
devam ediyor.
A’dan Z’ye bölümümüzde Kurumsal
Satış Yöneticimiz Haluk İneyli,
BCC Catering bünyesindeki okul
projelerimizden söz edecek.
Mutlu Müşteriler bölümümüzün
bu sayıdaki konuğu Petrofer Kıdemli
İnsan Kaynakları Uzmanı Elçin
Kafadar oldu. Kafadar ile Petrofer ve
BCC Catering iş birliği sürecindeki
çalışan memnuniyeti üzerine keyifli
bir söyleşi yaptık.
Destek Kuvvetler’de Gökil Gıda
Şirket Müdürü Gökbörü Eşmekaya ile,
et ürünleri tedariği kapsamında soğuk
zincir süreci ve BCC Catering iş birliği
üzerine yaptığımız röportajı sizlerle
buluşturacağız.
Lezzetli Sohbetler’deki konuğumuz
ise, açtığı Instagram sayfası hızla
büyüyen “tuzsuzbaharat” oldu. Sayfa
yöneticisiyle, yeni bir iş kolu olarak
Influencerlık ve dışarıda yemek
yerken dikkat edilmesi gerekenler
üzerine sohbet ettik.
Biliyor muydunuz? bölümümüzde
BCC Catering İnsan Kaynakları
Müdürü Esin Ünlütürk’le birlikte
baharatın tarihçesi üzerine keyifli
bir yolculuğa çıkarken, Uzmanından
bölümümüzde Diyetisyen Gizem
Çelebi kafeinden söz ederken,
Aşçıbaşımız Erdal Talaz, iyi bir
şef olmak isteyenler için meslek
ipuçlarını paylaştı.
Kıymetli aşçıbaşılarımızın
paylaştığı pek çok tarif de, bu sayıda
sizleri bekliyor.
Keyifli Okumalar…
4