Page 4 - BCC - BAHAR 2022 SAYI 12
P. 4

Tadında Zamanında




                                                                               Editör Yazısı


                                                                             Merhaba,

                                                                             Bu    sayımızda   BCC    Catering
                                                                          bünyesindeki     organizasyon     ve
                                                                          etkinlikleri sizlerle buluşturacağız.
                                                                             BCC  Catering,  iş  birliği  yaptığı
                                                                          projelerde   çalışan   ve    müşteri
                                                                          memnuniyetini  ön  planda  tutarak
                                                                          verdiği  hizmetin  kalitesini  sürekli
                                                                          yükseltmek için var gücüyle çalışmaya
                                                                          devam ediyor.

                                                                             A’dan Z’ye bölümümüzde Kurumsal
                                                                          Satış   Yöneticimiz   Haluk   İneyli,
                                                                          BCC  Catering  bünyesindeki  okul
                                                                          projelerimizden söz edecek.
                                                                             Mutlu  Müşteriler  bölümümüzün
                                                                          bu  sayıdaki  konuğu  Petrofer  Kıdemli
                                                                          İnsan   Kaynakları   Uzmanı    Elçin
                                                                          Kafadar  oldu.  Kafadar  ile  Petrofer  ve
                                                                          BCC  Catering  iş  birliği  sürecindeki
                                                                          çalışan  memnuniyeti  üzerine  keyifli
                                                                          bir söyleşi yaptık.

                                                                             Destek  Kuvvetler’de  Gökil  Gıda
                                                                          Şirket Müdürü Gökbörü Eşmekaya ile,
                                                                          et ürünleri tedariği kapsamında soğuk
                                                                          zincir süreci ve BCC Catering iş birliği
                                                                          üzerine  yaptığımız  röportajı  sizlerle
                                                                          buluşturacağız.


                                                                             Lezzetli Sohbetler’deki konuğumuz
                                                                          ise,  açtığı  Instagram  sayfası  hızla
                                                                          büyüyen  “tuzsuzbaharat”  oldu.  Sayfa
                                                                          yöneticisiyle,  yeni  bir  iş  kolu  olarak
                                                                          Influencerlık   ve   dışarıda   yemek
                                                                          yerken  dikkat  edilmesi  gerekenler
                                                                          üzerine sohbet ettik.


                                                                             Biliyor  muydunuz?  bölümümüzde
                                                                          BCC    Catering    İnsan  Kaynakları
                                                                          Müdürü  Esin  Ünlütürk’le  birlikte
                                                                          baharatın  tarihçesi  üzerine  keyifli
                                                                          bir  yolculuğa  çıkarken,  Uzmanından
                                                                          bölümümüzde      Diyetisyen   Gizem
                                                                          Çelebi   kafeinden    söz   ederken,
                                                                          Aşçıbaşımız  Erdal  Talaz,  iyi  bir
                                                                          şef  olmak  isteyenler  için  meslek
                                                                          ipuçlarını paylaştı.

                                                                             Kıymetli         aşçıbaşılarımızın
                                                                          paylaştığı  pek  çok  tarif  de,  bu  sayıda
                                                                          sizleri bekliyor.

                                                                             Keyifli Okumalar…




               4
   1   2   3   4   5   6   7   8   9