Toplu Yemek Hizmetleri
Günlük 120.000 kişinin üzerinde Avrupa Standartlarında yemek hizmeti veren Bilkent Holding çatısı altında yer alan bir firmayız.
BCC Catering Tavsiyesi!
Kurallar çerçevesinde yemek yapmak ve bu yemekleri kurallar eşliğinde sofralara ulaştırabilmek uzmanlık gerektirir. Önemseyin!
Kaliteli ürün, tecrübe ve uzman personel birleşiminin bir ederi vardır. Hakkettiği değeri verin. Verin ki bu size sağlıklı ve lezzetli bir beslenme olanağı sağlasın. Ucuz etin yahnisi yenmez. Atalarımızı dinleyin, yemeyin.
Tadında, zamanında yiyin.
Avrupa Standartlarına Uygun Üretim
Bu sayılara ulaşmak ve ulaştığımız sayıları geçmek için, gıda sektöründe belirlenen evrensel standartları uyguladığımız gibi personelimize personelimizi düzenli olarak eğitimler sağlayarak onları güncel bilgi ve teknolojilerden haberdar ediyoruz.
İsteğe Özel Mutfak Ekibi Kurma
İdari ve operasyonel faaliyetlerin yürütüldüğü merkezimiz ve merkez mutfağımız, Bilkent Üniversitesi'nde bulunmaktadır. Bunun dışında, her birinin başında yöneticileri bulunan birçok ilde temsil edilmekteyiz. Ayrıca, istenen yerde özel mutfak kurarak, üretim ve dağıtım hizmeti de verebilmekteyiz.
Denetimde Standart
Kurumsal bütünlük inancımız gereğince, merkez ve temsilciliklerin ürün ve hizmet kalitelerinde hiçbir fark bulunmamaktadır. Satınalmadan ürün işlemeye, temizlikten ilaçlamaya kadar, merkezde geçerli olan bütün kurallar ve denetimler, direktörler denetiminde de aynı standartlarla uygulanmaktadır.
Bildirim Yönetimi
Sağlıklı bilgi akışı için, kendi bünyemizde bir yazılım geliştirdik. C-Pack adında. Bütün geribildirimleri kayıt altına alıyoruz. Birimlerin kendi içlerinde, diğer birimlerle ve müşterilerle doğru iletişim kurmalarını sağlamış oluyoruz.
(Teklif verme aşamasında, çalışan profili, istekler, mönü kap sayısı, gramajlar, reçeteler, ekipmanlar belirleniyor. Satınalma aşamasında, tedarikçi firma bilgileri, sahip olması gereken belgeler, stoklu maliyet bilgileri, satış ve irsaliye belgeleri müşteriye sunuluyor. Üretim aşamasında, mönülerin gramaj ve reçetelere uygunluğu raporlanıyor.)
Blast Chiller Sistemi
Aşçılarımız yemeklerin pişirilmesinde son teknolojiyi içeren konveksiyon fırınları, soğutulmasında ise 'Blast Chiller' sistemini kullanmaktadır.
(Blast Chiller Sistemi: Yemeğin iç sıcaklığını 90 dakikada +3C'ye düşürür.)
Kontrol Aşaması
Her sabah, gıda mühendislerimiz, bakteri üremesini engelleyebilmek için yemeklerin iç sıcaklık değerlerini kaydeder; her yemekten numune alır, bunları 72 saat muhafaza eder.
Yine her sabah, tadım ekibi tarafından tüm yemekler kontrol edilir; sorunlar ilk elden çözüme ulaştırılır.
(Tadım ekibi: Direktör, Üretim müdürü, Aşçıbaşı, Sorumlu Usta, Gıda mühendisi, Diyetisyen)
Besin Değerleri
Diyetisyenlerimiz, yemeklerin besin değerlerini ayrıntılı biçimde kayıt altına alır, bizler de bu bilgileri müşterilerimizle paylaşırız.
Adrese Teslim
Bünyelerinde özel mutfak kurduğumuz yerlerde, üretimi ve dağıtımı, kurduğumuz o mutfak üzerinden sağlarız. Kendi bünyemizde hazırlanan yemekleri ise, gidecekleri adrese termoportlar ile taşırız.
(Termoport: Bakteri üremesini engelleyen ve sıcak-soğuk zinciri bozulmadan ısıyı 5 saat boyunca -20C / +100C muhafaza eden, büyük, kapaklı taşıma kutuları.)