Page 6 - BCC - BAHAR 2022 EYLÜL SAYISI
P. 6
CC Toplu Yemek Hizmetleri A.Ş. olarak amacımız kaliteden ödün vermeden
Bhijyenik, güvenli bir hizmeti müşterilerimize sunmaktır. Hazır yemek
sektöründe Merkezi mutfaktan taşıma hizmeti sektörün en zor ve riskli
alanlarından biridir.
erkezi mutfaklarımızdan Okullar, Fabrikalar, Şirketler, Hastaneler
Molmak üzere sektörel bazda geniş bir yelpazede müşterilerimize hizmet
sunmaktayız. Hizmet verdiğimiz müşterilerimiz ile olan iş birliğimiz uzun
yıllara dayanmaktadır.
iyetisyenlerimiz ve Gıda Mühendislerimiz tarafından sektörel
Dbazda müşteri ihtiyaçlarına göre menüler hazırlanmakta ve müşteri
beğenisine sunulmaktadır.
ammadde tedarik süreçlerimiz de Kalite Departmanımız
Htarafından tüm tedarikçilerimiz denetlenmekte ve uygun
koşullara sahip olanlar ile proses süreci başlamaktadır.
ammadde girişinden son ürüne kadar tüm üretim basamakları
Hmutfağımızdaki profesyonel ekipler tarafında takip edilmekte
ve gıda güvenliği açısından risk teşkil edebilecek tüm parametreler
kontrol edilmektedir.
emeklerin müşteriye ulaşma süreci hem mikrobiyolojik
Yhem de görünüm ve lezzet açısından önem taşımaktadır. Bu
çerçevede tecrübeli ekipler ile sevkiyat süreci yönetilmektedir.
Merkezi mutfaklarımızda hazırlanan yemekler müşteriye
firma adı, üretim tarihi, porsiyon adedi gibi etiket bilgilerinin
bulunduğu termobaxlar ile taşınmaktadır.
DİLEK DEMİR ÖZLÜK macımız geniş müşteri yelpazesindeki tüm müşteri
BÖLGE DİREKTÖRÜ Agruplarımıza sağlıklı, lezzetli ve güvenilir yemeği uygun
standartlarda tadında ve zamanında sunabilmektedir.
6 TADINDA ZAMANINDA | EYLÜL 22 7 TADINDA ZAMANINDA | EYLÜL 22