Page 3 - BCC - BAHAR 2022 EYLÜL SAYISI
P. 3

İÇİNDEKİLER


                                                       Editor Yazısı
 BCC  T ADIND A  ZAMANIND A






                                                       Merhaba,

                                                       Bu sayımızda “Toplu Yemek Sürecinde Güncel
                                                       Süreçler”den bahsedeceğiz.
                                                       Pa ndemi  k oşulla rının  Yönetim Kurulu Üyesi Vasfiye
                                                       normalleşmesiyle  birlikte,  Kalaycı ile firma faaliyetleri
                                                       yaz tatilinin başlamasını da  ve BCC Catering iş birlikleri
                                                       fırsat bilerek dış mekanlarda  üzerine konuştuk.
                                                       sosyalleşmeye başladık. Fakat
                                                       değişen ekonomik koşullar ve  Lezzetli  Sohbetler’deki
                                                       gıda fiyatlarındaki artış tüm  konuğumuz, 7’den 70’e herkese
                                                       sektörleri olduğu kadar, toplu  okumayı sevdiren Cin Ali oldu.
                                                       yemek süreçlerini de etkiledi.  Cin  Ali  Müzesi’nden  Pınar
                                                                                Apaydın  ve  Umut  Mersin
                                                       A’dan  Z’ye  bölümümüzde  ile, hem Cin Ali Müzesi hem
 24                                                    BCC  Toplu  Yemek  Üretim  de  Cin  Ali  Filli  Bahçe’deki
                                                       Hizmetleri  A.Ş.  Genel  etkinlikler üzerine keyifli bir
                                                       Müdürümüz Sn. Vedat Uluğ,  söyleşi gerçekleştirdik.
                                                       “Tabldot Sözleşmeleri 3 Aya
 MUTLU                                                 İndi” başlıklı yazısında, gıda  Uzmanından  bölümümüzde
 MÜŞTERİLER                                            fiyatlarındaki  artışların  ise   BC C    C a tering
 4  42                                                 yemek  sektörüne  olumsuz  Diyetisyenlerinden Gökçegül
                                                       etkilerinden söz etti.
                                                                                Aydın,  Spor  ve  Beslenme
                                                                                İlişkisi  başlıklı  yazısında,
 27                                                    Mu t lu    Mü şt e r ile r  sporcu beslenmesinin önemli
 A’DAN Z’YE  UZMANINDAN                                bölü mü mü zde   Ku mt e l  noktalarından bahsetti.
                                                       İnsan Kaynakları Yöneticisi
                                                       Neslihan Akkaya ile, yaklaşık  Mutfağa  dair  pek  çok  püf
 TARİFLER                                              2  yıldır  sürdürdüğümüz  noktası ve birbirinden lezzetli
                                                       BCC  Catering  ve  Kumtel  iş  birçok  tarif,  bu  sayımızda
                                                       birliğinden söz ettik.   sizlerle buluşmayı bekliyor.

 11  45                                                Destek  Kuvvetler’de  ise
                                                       konuğumuz İpekyolu Baharat
                                                       oldu.  İpekyolu  Baharat  Keyifli Okumalar…
 36
 BİZDEN   LEZZETLİ

 HABERLER  SOHBETLER
 BİLİMSEL









 2   TADINDA ZAMANINDA | EYLÜL 22                                                3   TADINDA ZAMANINDA | EYLÜL 22
   1   2   3   4   5   6   7   8