Page 3 - BCC - BAHAR 2022 EYLÜL SAYISI
P. 3
İÇİNDEKİLER
Editor Yazısı
BCC T ADIND A ZAMANIND A
Merhaba,
Bu sayımızda “Toplu Yemek Sürecinde Güncel
Süreçler”den bahsedeceğiz.
Pa ndemi k oşulla rının Yönetim Kurulu Üyesi Vasfiye
normalleşmesiyle birlikte, Kalaycı ile firma faaliyetleri
yaz tatilinin başlamasını da ve BCC Catering iş birlikleri
fırsat bilerek dış mekanlarda üzerine konuştuk.
sosyalleşmeye başladık. Fakat
değişen ekonomik koşullar ve Lezzetli Sohbetler’deki
gıda fiyatlarındaki artış tüm konuğumuz, 7’den 70’e herkese
sektörleri olduğu kadar, toplu okumayı sevdiren Cin Ali oldu.
yemek süreçlerini de etkiledi. Cin Ali Müzesi’nden Pınar
Apaydın ve Umut Mersin
A’dan Z’ye bölümümüzde ile, hem Cin Ali Müzesi hem
24 BCC Toplu Yemek Üretim de Cin Ali Filli Bahçe’deki
Hizmetleri A.Ş. Genel etkinlikler üzerine keyifli bir
Müdürümüz Sn. Vedat Uluğ, söyleşi gerçekleştirdik.
“Tabldot Sözleşmeleri 3 Aya
MUTLU İndi” başlıklı yazısında, gıda Uzmanından bölümümüzde
MÜŞTERİLER fiyatlarındaki artışların ise BC C C a tering
4 42 yemek sektörüne olumsuz Diyetisyenlerinden Gökçegül
etkilerinden söz etti.
Aydın, Spor ve Beslenme
İlişkisi başlıklı yazısında,
27 Mu t lu Mü şt e r ile r sporcu beslenmesinin önemli
A’DAN Z’YE UZMANINDAN bölü mü mü zde Ku mt e l noktalarından bahsetti.
İnsan Kaynakları Yöneticisi
Neslihan Akkaya ile, yaklaşık Mutfağa dair pek çok püf
TARİFLER 2 yıldır sürdürdüğümüz noktası ve birbirinden lezzetli
BCC Catering ve Kumtel iş birçok tarif, bu sayımızda
birliğinden söz ettik. sizlerle buluşmayı bekliyor.
11 45 Destek Kuvvetler’de ise
konuğumuz İpekyolu Baharat
oldu. İpekyolu Baharat Keyifli Okumalar…
36
BİZDEN LEZZETLİ
HABERLER SOHBETLER
BİLİMSEL
2 TADINDA ZAMANINDA | EYLÜL 22 3 TADINDA ZAMANINDA | EYLÜL 22