Page 11 - BCC - BAHAR 2022 EYLÜL SAYISI
P. 11
uzun bir süreç oldu. Pandemi sürecinde yemeğin kültürel boyutunda kısıtlama
yaşadık ancak yine de toplu bir ortamda hijyen koşullarına uygun kullanılan
ekipmanları olabildiğince kişiselleştirerek, yasal mesafelere dikkat ederek ve
bu önlemlerin sürekliliğini takip ederek yemek hizmetini sürdürdük.
• BCC Catering’in kalite standardı hakkındaki görüşleriniz
neler?
BCC Catering’in kalite standartları yasal anlamda tüm gereklilikleri sağlıyor.
Yasaların zorunlu kılmadığı durumlarda da karşımızda müşterisine sürekli
kulak veren bir firma var, bundan memnunuz.
• BCC Catering ile çalıştığınız süreçte çalışanlarınızdan
yemekler ve hizmet süreciyle ilgili nasıl geribildirimler aldınız?
Biz yemekler ve yemekhane hizmeti konusunda çalışanlarımızın sesine kulak
vermeyi önemsiyoruz ve memnuniyetsizlik oluşan durumları da ivedilikle
proje yöneticisiyle paylaşıyoruz. BCC Catering bu noktada bizim taleplerimizi
dikkatlice dinleyen ve en kısa sürede cevap vermeye çalışan bir kadroya sahip.
Yemek, doğrudan damak tadıyla ilgili bir hizmet, haliyle %100 memnuniyet
çok zor. Ancak işi profesyonel ekiplere emanet edince çalışanlarımızın
memnuniyet düzeyinde de hizmetler anlamında da bir artış oldu. Elbette
sorunlar da yaşıyoruz ancak bu iş birliğini devam ettirmemizin sebebi,
sorunlara çözüm bulmak odaklı yaklaşmalarıdır.
10 TADINDA ZAMANINDA | EYLÜL 22 11 TADINDA ZAMANINDA | EYLÜL 22