Page 2 - BCC - BAHAR 2022 EYLÜL SAYISI
P. 2

İÇİNDEKİLER


                                                                                                                                                                              Editor Yazısı
                                          BCC  T ADIND A  ZAMANIND A






                                                                                                                                                                              Merhaba,

                                                                                                                                                                              Bu sayımızda “Toplu Yemek Sürecinde Güncel
                                                                                                                                                                              Süreçler”den bahsedeceğiz.
                                                                                                                                                                              Pa ndemi  k oşulla rının  Yönetim Kurulu Üyesi Vasfiye
                                                                                                                                                                              normalleşmesiyle  birlikte,  Kalaycı ile firma faaliyetleri
                                                                                                                                                                              yaz tatilinin başlamasını da  ve BCC Catering iş birlikleri
                                                                                                                                                                              fırsat bilerek dış mekanlarda  üzerine konuştuk.
                                                                                                                                                                              sosyalleşmeye başladık. Fakat
                                                                                                                                                                              değişen ekonomik koşullar ve  Lezzetli  Sohbetler’deki
                                                                                                                                                                              gıda fiyatlarındaki artış tüm  konuğumuz, 7’den 70’e herkese
                                                                                                                                                                              sektörleri olduğu kadar, toplu  okumayı sevdiren Cin Ali oldu.
                                                                                                                                                                              yemek süreçlerini de etkiledi.  Cin  Ali  Müzesi’nden  Pınar
                                                                                                                                                                                                       Apaydın  ve  Umut  Mersin
                                                                                                                                                                              A’dan  Z’ye  bölümümüzde  ile, hem Cin Ali Müzesi hem
                                              24                                                                                                                              BCC  Toplu  Yemek  Üretim  de  Cin  Ali  Filli  Bahçe’deki
                                                                                                                                                                              Hizmetleri  A.Ş.  Genel  etkinlikler üzerine keyifli bir
                                                                                                                                                                              Müdürümüz Sn. Vedat Uluğ,  söyleşi gerçekleştirdik.
                                                                                                                                                                              “Tabldot Sözleşmeleri 3 Aya
                                              MUTLU                                                                                                                           İndi” başlıklı yazısında, gıda  Uzmanından  bölümümüzde
                                              MÜŞTERİLER                                                                                                                      fiyatlarındaki  artışların  ise   BC C    C a tering
              4                                                               42                                                                                              yemek  sektörüne  olumsuz  Diyetisyenlerinden Gökçegül
                                                                                                                                                                              etkilerinden söz etti.
                                                                                                                                                                                                       Aydın,  Spor  ve  Beslenme
                                                                                                                                                                                                       İlişkisi  başlıklı  yazısında,
                                              27                                                                                                                              Mu t lu    Mü şt e r ile r  sporcu beslenmesinin önemli
              A’DAN Z’YE                                                      UZMANINDAN                                                                                      bölü mü mü zde   Ku mt e l  noktalarından bahsetti.
                                                                                                                                                                              İnsan Kaynakları Yöneticisi
                                                                                                                                                                              Neslihan Akkaya ile, yaklaşık  Mutfağa  dair  pek  çok  püf
                                              TARİFLER                                                                                                                        2  yıldır  sürdürdüğümüz  noktası ve birbirinden lezzetli
                                                                                                                                                                              BCC  Catering  ve  Kumtel  iş  birçok  tarif,  bu  sayımızda
                                                                                                                                                                              birliğinden söz ettik.   sizlerle buluşmayı bekliyor.

              11                                                              45                                                                                              Destek  Kuvvetler’de  ise
                                                                                                                                                                              konuğumuz İpekyolu Baharat
                                                                                                                                                                              oldu.  İpekyolu  Baharat  Keyifli Okumalar…
                                              36
              BİZDEN                                                          LEZZETLİ

              HABERLER                                                        SOHBETLER
                                              BİLİMSEL









        2   TADINDA ZAMANINDA | EYLÜL 22                                                                                                                                                                3   TADINDA ZAMANINDA | EYLÜL 22
   1   2   3   4   5   6   7