Page 41 - BCC - BAHAR 2022 SAYI 11
P. 41

DEĞERLERİMİZ




 15.12.1969 Tarihinde Tokatta
 doğdum. Evliyim. 26 ve 18
 yaşında 2 çocuğum var.
 18.yaşındayken Ankara’ya   İlk kez Merkez Mutfakta düzenli olarak yapılan swap analizleri
 geldim.  18.10.1995 yılından beri   sonuçları neticesinde zil çalımı ile el yıkama sistemi başlatılmıştı.
 BCC ‘de çalışmaktayım.        Bu süreçte zil çaldığında kendimizi okul yıllarında teneffüse
 Şu an bulunduğum                çıkar gibi hissediyorduk. Zili duyduğumuzda hemen ellerimizi
 lokasyon Bilkent                    yıkamaya gidiyorduk.
 Merkez mutfak.
 Yıllar içerisinde                         Bana verdiği güven nedeniyle bilirim ki şirketimizin
 BCC bünyesinde                             kapıları her zaman işini titizlikle yapan herkes için
 yer alan birçok                             açıktır.
 projede de
 görev                                         Kurumsal şirketlerde ve özellikle de toplu yemek
 yaptım.                                       sektöründe, her departmanın sorumlulukları
 Şu an                                         bellidir. Bu sorumlulukları en az hata ile yerine
                                               getirmeliyiz. Çünkü, sürekli denetim, kalite, hijyen
                                               kurallarını göz önüne alarak çalışmalıyız. Gıda
 bulaşıkhanede                                 sektöründe çalıştığımız için her an Tarım Bakanlığı
 bulaşıkçı                                    dahil birçok denetim mekanizması mutfağımızı
 pozisyonunda                               ziyaret edebiliyor. Ziyaret edilmesek bile konu
 görev                                     insan sağlığı olduğu için her zaman özen ve titizlikle
 yapıyorum                                 çalışmak durumundayız.

 Mevcut süreçte,                           Disiplin, aidiyet ve ekip çalışmasına önem vermek
 özen ve titizlikle                        gerektiğini düşünüyorum.
 hazırlanan yemeklerin
 en son   aşamada
 görsel
 sunumu


 bölümünde
 çalıştığım
 departmanın
 önemi çok
 büyük. Bu bilinçle
 hijyen kurallarına
 özen göstererek
 mümkün olan
 en temiz şekli ile
 bulaşıkları yıkamaya
 ve her adımda
 hijyene dikkat
 ediyoruz.







 40 |bcccatering.com.tr  TADINDA ZAMANINDA  BAHAR 2022 SAYI 11                              bcccatering.com.tr | 41
   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46