Page 40 - BCC - BAHAR 2022 SAYI 11
P. 40
DEĞERLERİMİZ
15.12.1969 Tarihinde Tokatta
doğdum. Evliyim. 26 ve 18
yaşında 2 çocuğum var.
18.yaşındayken Ankara’ya İlk kez Merkez Mutfakta düzenli olarak yapılan swap analizleri
geldim. 18.10.1995 yılından beri sonuçları neticesinde zil çalımı ile el yıkama sistemi başlatılmıştı.
BCC ‘de çalışmaktayım. Bu süreçte zil çaldığında kendimizi okul yıllarında teneffüse
Şu an bulunduğum çıkar gibi hissediyorduk. Zili duyduğumuzda hemen ellerimizi
lokasyon Bilkent yıkamaya gidiyorduk.
Merkez mutfak.
Yıllar içerisinde Bana verdiği güven nedeniyle bilirim ki şirketimizin
BCC bünyesinde kapıları her zaman işini titizlikle yapan herkes için
yer alan birçok açıktır.
projede de
görev Kurumsal şirketlerde ve özellikle de toplu yemek
yaptım. sektöründe, her departmanın sorumlulukları
Şu an bellidir. Bu sorumlulukları en az hata ile yerine
getirmeliyiz. Çünkü, sürekli denetim, kalite, hijyen
kurallarını göz önüne alarak çalışmalıyız. Gıda
bulaşıkhanede sektöründe çalıştığımız için her an Tarım Bakanlığı
bulaşıkçı dahil birçok denetim mekanizması mutfağımızı
pozisyonunda ziyaret edebiliyor. Ziyaret edilmesek bile konu
görev insan sağlığı olduğu için her zaman özen ve titizlikle
yapıyorum çalışmak durumundayız.
Mevcut süreçte, Disiplin, aidiyet ve ekip çalışmasına önem vermek
özen ve titizlikle gerektiğini düşünüyorum.
hazırlanan yemeklerin
en son aşamada
görsel
sunumu
bölümünde
çalıştığım
departmanın
önemi çok
büyük. Bu bilinçle
hijyen kurallarına
özen göstererek
mümkün olan
en temiz şekli ile
bulaşıkları yıkamaya
ve her adımda
hijyene dikkat
ediyoruz.
40 |bcccatering.com.tr TADINDA ZAMANINDA BAHAR 2022 SAYI 11 bcccatering.com.tr | 41