Page 40 - BCC - BAHAR 2022 SAYI 11
P. 40

DEĞERLERİMİZ




                                                                     15.12.1969 Tarihinde Tokatta
                                                                     doğdum. Evliyim. 26 ve 18
                                                                     yaşında 2 çocuğum var.
                                                                     18.yaşındayken Ankara’ya                                                    İlk kez Merkez Mutfakta düzenli olarak yapılan swap analizleri
                                                                     geldim.  18.10.1995 yılından beri                                             sonuçları neticesinde zil çalımı ile el yıkama sistemi başlatılmıştı.
                                                                     BCC ‘de çalışmaktayım.                                                           Bu süreçte zil çaldığında kendimizi okul yıllarında teneffüse
                                                                     Şu an bulunduğum                                                                   çıkar gibi hissediyorduk. Zili duyduğumuzda hemen ellerimizi
                                                                     lokasyon Bilkent                                                                       yıkamaya gidiyorduk.
                                                                     Merkez mutfak.
                                                                     Yıllar içerisinde                                                                            Bana verdiği güven nedeniyle bilirim ki şirketimizin
                                                                     BCC bünyesinde                                                                                kapıları her zaman işini titizlikle yapan herkes için
                                                                     yer alan birçok                                                                                açıktır.
                                                                     projede de
                                                                     görev                                                                                            Kurumsal şirketlerde ve özellikle de toplu yemek
                                                                     yaptım.                                                                                          sektöründe, her departmanın sorumlulukları
                                                                     Şu an                                                                                            bellidir. Bu sorumlulukları en az hata ile yerine
                                                                                                                                                                      getirmeliyiz. Çünkü, sürekli denetim, kalite, hijyen
                                                                                                                                                                      kurallarını göz önüne alarak çalışmalıyız. Gıda
                                                                     bulaşıkhanede                                                                                    sektöründe çalıştığımız için her an Tarım Bakanlığı
                                                                     bulaşıkçı                                                                                       dahil birçok denetim mekanizması mutfağımızı
                                                                     pozisyonunda                                                                                  ziyaret edebiliyor. Ziyaret edilmesek bile konu
                                                                     görev                                                                                        insan sağlığı olduğu için her zaman özen ve titizlikle
                                                                     yapıyorum                                                                                    çalışmak durumundayız.

                                                                     Mevcut süreçte,                                                                              Disiplin, aidiyet ve ekip çalışmasına önem vermek
                                                                     özen ve titizlikle                                                                           gerektiğini düşünüyorum.
                                                                     hazırlanan yemeklerin
                                                                     en son             aşamada
                                                                     görsel
                                                                     sunumu


                                                                     bölümünde
                                                                     çalıştığım
                                                                     departmanın
                                                                     önemi çok
                                                                     büyük. Bu bilinçle
                                                                     hijyen kurallarına
                                                                     özen göstererek
                                                                     mümkün olan
                                                                     en temiz şekli ile
                                                                     bulaşıkları yıkamaya
                                                                     ve her adımda
                                                                     hijyene dikkat
                                                                     ediyoruz.







             40 |bcccatering.com.tr                                                              TADINDA ZAMANINDA             BAHAR 2022 SAYI 11                                                                  bcccatering.com.tr | 41
   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45