Page 3 - BCC - BAHAR 2022 SAYI 11
P. 3

İÇİNDEKİLER




                                               EDİTÖRDEN



          Önceki sayılarımızda Pandemi ile birlikte gelişip değişen toplumsal
 04  12  16  koşullardan, toplu yemek üretimi sektöründe yaşanan değişimlerden
          bahsetmiştik. Dergimizin bu sayısında kadın emeğinden söz edeceğiz.
          Kurulduğu ilk günden bugüne “Biz Bir Aileyiz” mottosuyla hareket eden BCC
          Catering, iş gücünde kadın-erkek eşitliğine verdiği önemle, çalışanlarına
          verdiği değer ve motivasyonla sektördeki rakiplerinden sıyrılıyor. Kadının
          hayatın her alanında söz sahibi olması gerektiğine duyduğu inançla BCC
 A’DAN Z’YE  MUTLU MÜŞTERİLER  DESTEK KUVVETLER  Catering, tüm operasyon adımlarında kadın emeğinden aldığı güçle fark
          yaratmaya devam ediyor. Bu sayımızda kadınların toplumsal iş gücüne
          katılımının önemini ve BCC Catering çalışanlarının
          memnuniyetini siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.

 18  24   A’dan Z’ye bölümümüzde BCC Catering İnsan Kaynakları Müdürümüz Esin
          Ünlütürk ile “BCC’de Kadın Olmak” üzerine konuştuk.


          Mutlu Müşteriler bölümündeki konuğumuz ise GDZ Elektrik İdari İşler

 UZMANINDAN  Yöneticisi Tolga Aydın oldu. Aydın ile 2021‘den bu yana GDZ Elektrik ile
          sürdürdüğümüz iş birliğimiz üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.


          Destek  Kuvvetler  bölümümüzde,  Isparta  Yayla  Sütem  üçüncü  kuşak
          temsilcilerinden Ertuğrul Savaş Gürdal’ı konuk ettik. Gürdal, süt ve süt
 30       ürünleri tedarikçimiz Yayla Sütem’in faaliyetlerinden ve BCC Catering ile
          sürdürdüğü iş birliğinden bahsetti.


          Lezzetli Sohbetler’deki konuğumuz ise Grandala Coffee Collective
          işletmecisi Özgür Gök oldu. Gök ile pandemi  döneminde işletme sahibi
 MUTFAKTAN
 LEZZETLİ SOHBETLER  olmanın zorluklarından ve Türkiye’de kahve kültüründen söz ettik.


          Uzmanından bölümümüzde koordinatörlük, direktörlük ve aşçıbaşı
          pozisyonlarında 28 yıllık engin sektör tecrübesiyle Talat Yıldırım, sağlıklı
          ve dengeli beslenmede baklagillerin rolünden söz etti. Yine
 40  46   aynı bölümde, BCC Catering’in kıymetli diyetisyenlerinden Sıla Eyibil ve

          Şebnem Gül Kuşak’ın trans yağlar ve probiyotiklerle ilgili yazılarını sizler
          için derledik.

 42       Değerlerimiz bölümünde ise BCC Catering çalışanları ile yaptığımız
          söyleşileri sizlerle buluşturacağız.


                                                                                       Keyifli Okumalar…




 DEĞERLERİMİZ  ETKİNLİKLERİMİZ  GRUP‘TAN HABERLER





 2 |bcccatering.com.tr  TADINDA ZAMANINDA  BAHAR 2022 SAYI 11                                bcccatering.com.tr | 3
   1   2   3   4   5   6   7   8