Toplu Yemek Hizmeti
Günlük 120.000 kişinin üzerinde Avrupa Standartlarında yemek hizmeti veren Bilkent Holding çatısı altında yer alan bir firmayız.
İnsan Kaynakları
'Mutlak memnuniyet' ancak kaliteli hizmet sunumuyla sağlanır. Hizmetimizi doğru sunacak olanlarsa, çalışanlarımızdır.
13 Adımda Sistem Yönetimi
Tecrübeli ve eğitimli kadrosu ile; sağlıklı, güvenli öğünleri mükemmel hizmet anlayışımızla müşterilerimize sunmak için çalışıyoruz.
Tedarikçilerimizden Beklentilerimiz
Hizmet kalitemizin sürekliliği için tedarikçilerimizi özenle seçiyoruz.
- Genel satın alma şartlarına uygun olmaları.
- Yüksek gıda güvenliği kriterlerine uygun olmaları.
- Kalite, maliyet ve teslimat konularında şirketimizin ihtiyaçlarını ve müşterilerimizin beklentilerini karşılar nitelikte olmaları.
1993 yılından
bugüne BCC Catering
Kuver (Günlük)
Mutlu Müşteri
Gıda Güvenliği
Avrupa Standartlarına Uygun Üretim
Müşteri memnuniyetini sürekli kılmak için beklentileri her daim
yüksek tutmak ve bunları hayata başarıyla geçirebilmek en büyük amacımız.
İsteğe Özel Mutfak Ekibi Kurma
İdari ve operasyonel faaliyetlerin de yürütüldüğü merkezimiz ve merkez mutfağımız, Bilkent Üniversitesi'nde bulunmaktadır. Bunun dışında, her birinin başında yöneticileri bulunan birçok ilde temsil edilmekteyiz.
Denetimde Standart
Kurumsal bütünlük inancımız gereğince, merkez ve temsilciliklerin ürün ve hizmet kalitelerinde hiçbir fark bulunmamaktadır. Satınalmadan ürün işlemeye, temizlikten ilaçlamaya kadar, merkezde geçerli olan bütün kurallar ve denetimler, direktörler denetiminde aynı standartlarla uygulanmaktadır.
Bildirim Yönetimi
Sağlıklı bilgi akışı için,C-Pack adında kendi bünyemizde bir yazılım geliştirdik. Bütün geribildirimleri kayıt altına alıyoruz. Birimlerin kendi içlerinde, diğer birimlerle ve müşterilerle doğru iletişim kurmalarını sağlamış oluyoruz.
Blast Chiller Sistemi
Aşçılarımız, yemeklerin pişirilmesinde son teknolojiyi içeren konveksiyon fırınları, soğutulmasında ise 'Blast Chiller' sistemini kullanmaktadır.
Kontrol Aşaması
Her sabah gıda mühendislerimiz, bakteri üremesini engelleyebilmek için yemeklerin iç sıcaklık değerlerini kaydeder; her yemekten numune alır, bunları 72 saat muhafaza eder.
Besin Değerleri
Diyetisyenlerimiz, yemeklerin besin değerlerini ayrıntılı biçimde kayıt altına alır, bizler de bu bilgileri müşterilerimizle paylaşırız.
Siz de Tedarikçilerimiz
Arasına Katılın!
Hizmet kalitemizin sürekliliği için tedarikçilerimizi
özenle seçiyoruz.
TEKLİF İSTE
Formunuzu doldurun, en kısa sürede sizinle iletişime geçerek,
ihtiyacınızı karşılayacak hizmeti ücretsiz olarak belirleyelim.