Toplu Yemek Hizmeti

Günlük 120.000 kişinin üzerinde Avrupa Standartlarında yemek hizmeti veren Bilkent Holding çatısı altında yer alan bir firmayız.

İnsan Kaynakları

'Mutlak memnuniyet' ancak kaliteli hizmet sunumuyla sağlanır. Hizmetimizi doğru sunacak olanlarsa, çalışanlarımızdır.

13 Adımda Sistem Yönetimi

Tecrübeli ve eğitimli kadrosu ile; sağlıklı, güvenli öğünleri mükemmel hizmet anlayışımızla müşterilerimize sunmak için çalışıyoruz.

Tedarikçilerimizden Beklentilerimiz

Hizmet kalitemizin sürekliliği için tedarikçilerimizi özenle seçiyoruz.

  • Genel satın alma şartlarına uygun olmaları.
  • Yüksek gıda güvenliği kriterlerine uygun olmaları.
  • Kalite, maliyet ve teslimat konularında şirketimizin ihtiyaçlarını ve müşterilerimizin beklentilerini karşılar nitelikte olmaları.
Detaylı Bilgi
about image

1993 yılından

bugüne BCC Catering

Kuver (Günlük)
Mutlu Müşteri
%
Gıda Güvenliği

Avrupa Standartlarına Uygun Üretim

Müşteri memnuniyetini sürekli kılmak için beklentileri her daim
yüksek tutmak ve bunları hayata başarıyla geçirebilmek en büyük amacımız.

İsteğe Özel Mutfak Ekibi Kurma

İdari ve operasyonel faaliyetlerin de yürütüldüğü merkezimiz ve merkez mutfağımız, Bilkent Üniversitesi'nde bulunmaktadır. Bunun dışında, her birinin başında yöneticileri bulunan birçok ilde temsil edilmekteyiz.

Denetimde Standart

Kurumsal bütünlük inancımız gereğince, merkez ve temsilciliklerin ürün ve hizmet kalitelerinde hiçbir fark bulunmamaktadır. Satınalmadan ürün işlemeye, temizlikten ilaçlamaya kadar, merkezde geçerli olan bütün kurallar ve denetimler, direktörler denetiminde aynı standartlarla uygulanmaktadır.

Bildirim Yönetimi

Sağlıklı bilgi akışı için,C-Pack adında kendi bünyemizde bir yazılım geliştirdik. Bütün geribildirimleri kayıt altına alıyoruz. Birimlerin kendi içlerinde, diğer birimlerle ve müşterilerle doğru iletişim kurmalarını sağlamış oluyoruz.

Blast Chiller Sistemi

Aşçılarımız, yemeklerin pişirilmesinde son teknolojiyi içeren konveksiyon fırınları, soğutulmasında ise 'Blast Chiller' sistemini kullanmaktadır.

Kontrol Aşaması

Her sabah gıda mühendislerimiz, bakteri üremesini engelleyebilmek için yemeklerin iç sıcaklık değerlerini kaydeder; her yemekten numune alır, bunları 72 saat muhafaza eder.

Besin Değerleri

Diyetisyenlerimiz, yemeklerin besin değerlerini ayrıntılı biçimde kayıt altına alır, bizler de bu bilgileri müşterilerimizle paylaşırız.

promo image

Siz de Tedarikçilerimiz
Arasına Katılın!

Hizmet kalitemizin sürekliliği için tedarikçilerimizi
özenle seçiyoruz.

Tedarikçi Olmak İstiyorum
TEKLİF İSTE
TEKLİF İSTE

Formunuzu doldurun, en kısa sürede sizinle iletişime geçerek,
ihtiyacınızı karşılayacak hizmeti ücretsiz olarak belirleyelim.

Ürün, hizmet ve kampanyaların reklam amaçlı sunulabilmesi için kişisel verilerimin işlenmesine ve tarafıma tanıtım ve reklam içerikli ticari elektronik ileti gönderilmesine;